Home » Wedstrijdverslag Marcel Beentjes

Wedstrijdverslag Marcel Beentjes

Vroeger schreef hij hele het hele clubblad Op Stelten vol maar sinds we geen clubblad meer hebben is het stil geworden met verslagen van zijn hand. Vandaag echter ontving ik een verslag van de nacompetitiewedstrijd Wieringermeer – Flamingo’s Zat1.

De finale is een feit! Tegen cv Wieringermeer werd een 1-0 ruststand voor de thuisploeg in de 2e helft omgebogen in een 2-4 winst voor onze Flamingo’s. Waar we al bang voor waren werd na ruim 10 minuten een feit: een afgeslagen corner van ons vlaggenschip betekende in de counter direct gevaar aan de andere kant met de 1-0 als gevolg. Balen, want Flamingo’s maakte het spel, kansen te over waarbij het houtwerk naast de Wieringermeer-doelman tot twee keer toe werd getest. Ook een schot van de op tijd van vakantie terugkeerde Ilias Bektas trof net geen doel.

wierna2

Ook in de tweede helft hield het thuisteam nog een kwartier stand, maar toen werd de ban dan toch eindelijk gebroken door good old Maurice Gijzen. Het vuur doofde snel bij Wieringermeer en na een overtreding op de uitstekend spelende Yucel Gundogdu geraakte de bal op de stip. Vaste penaltynemer Ruben Beentjes voltrok het vonnis onberispelijk. De thuisclub had het nu helemaal gehad en werd aan alle kanten het bos in gestuurd. Met een harde knal maakte Maurice de 1-3, waarna Ruben met een fraaie individuele actie een paar spelers inclusief keeper te kijk zette: 1-4. De laatste treffer voor Wieringermeer viel ver in blessuretijd en telde alleen nog voor de statistieken.

wierna1

De finale bereikt en dat is een fraai resultaat voor Flamingo’s. Maar ja, eigenlijk hebben we nog steeds niets. Pas komende zaterdag kan promotie bereikt worden. Dat moet dan gebeuren tegen HYS, dat staat voor Haarlem Yildiz Spor. Thuis op ‘t Lood, om 14.30 uur. We hebben er nou al zin in!!!

| Mail de Webmaster | Copyright © 2011 Alle rechten voorbehouden. | Website door R. Kerver |