Home » Weinig te genieten

Weinig te genieten

Kou, regen en geen wisselspelers waren de ingrediënten voor de wedstrijd van Zaterdag2 tegen Schagen van vanmiddag. Met enkele conditioneel sterke en behendige spelers liepen de Schagenaren c.q. Schagenezen regelmatig dwars door de verdediging van Flamingo’s heen. Tufan zal het met lede ogen op doel hebben aangezien en moest de eerste helft 5x vissen: 0-5.

zat2schaag1

De tweede helft met wind in de rug verliep wat gunstiger voor Flamingo’s. Weliswaar vielen er nog 3 doelpunten voor Schagen maar Zat2 wist ook twee maal het doel te vinden. Hassan zorgde voor de 1-6 en Maurice tekende voor de 2-7. Al met al, eindstand 2-8.