Home » Zat2 geeft zeker lijkende overwinning weg

Zat2 geeft zeker lijkende overwinning weg

Het had er alle schijn van dat zaterdag2 een vrij eenvoudige overwinning zou halen op HCSC uit Den Helder. Ondanks de 0-1 achterstand werd het nog voor de rust 3-1 door doelpunten van Hassan Chouta, Srdjan Velinovic en Ron Weinbrecher.

zat2hcscb
Srdjan haalt verwoestend uit voor de 2-1 met een pegel boven in het dak.

Het doelpunt van Ron Weinbrecher mocht er overigens ook zijn, een afstandsschot wat via de onderkant van de lat binnen plofte.

Behalve deze drie doelpunten werd nog 2x de paal geraakt en waren er nog een stuk of twee 100% kansen. Geen vuiltje aan de lucht dus. Helaas liep het de tweede helft heel anders. HCSC kwam terug tot 3-3. Ron Weinbrecher maakte vervolgens zijn tweede goal van de middag, maar dat bleek niet genoeg voor de overwinning. HCSC prikte er eveneens een vierde goal in; eindstand 4-4.