Home » Zaterdag 2 speelt gelijk

Zaterdag 2 speelt gelijk

Zaterdag2 kreeg het niet voor elkaar om de drie punten over de streep te trekken. In de eerste helft was het Kleine Sluis dat verbeten op jacht ging naar de openingstreffer maar kwam Flamingo’s via een penalty (hands), genomen door Hassan Chouta, op 1-0. Hoewel de spelers van Kleine Sluis over het algemeen sneller en fysiek sterker waren was het wederom Flamingo’s wat scoorde. Maurice, de diepte ingestuurd door Hassan, faalde oog in oog met de keeper van Kleine Sluis niet, en zorgde zo voor de 2-0. Even daarvoor had Maurice overigens al de paal getroffen.

zat2klslb
Klik op de foto voor een vergroting.

Vlak voor rust kwam Kleine Sluis dan toch terug in de wedstrijd, eveneens door een penalty. Youssef trok aan de noodrem en scheidsrechter Hageman kon niets anders doen dan naar de penaltystip wijzen.

pingel1

Tot aan de strafschop was Kleine Sluis nauwelijks gevaarlijk geweest. De vele schoten op doel misten alle precisie en gingen ver naast of over. De penalty was echter een buitenkansje en deze werd dan ook benut, 2-1, wat tevens de ruststand was.

pingel2

Net als voor de rust werd er ook na de rust 3x gescoord. Ron maakte uit een vrije trap de 3-1 maar Kleine Sluis kwam uiteindelijk toch nog terug tot 3-3.