Home » Zat2 pas laat definitief verslagen

Zat2 pas laat definitief verslagen

Op het zonovergoten complex van vv Bergen moest Zat2 zijn meerdere erkennen in het 3e zaterdagelftal van Bergen met een ietwat geflatteerde uitslag: 4-1. Jarige Job Srdjan scoorde nog wel de 0-1 maar nog voor rust had Bergen zijn zaakjes al weer op orde, 2-1. Pas diep in de tweede helft, nadat Flamingo’s zeker kansen op doelpunten had gehad, scoorde Bergen de 3-1 en 4-1 waarmee de wedstrijd definitief werd beslist.

bergzat2f

De meest besproken positie van dit seizoen, is die van keeper. Er wil zich maar geen vaste kracht voor onder de lat melden. Voor rust mocht Remco van Herpen het proberen, na rust was het de beurt aan Han van Tent Beeking. Beide heren verdeelden de pijn, ieder nam twee doelpunten voor zijn rekening.